Tehokas, laadukas ja joustava Masor Works Oy – palveluksessasi

Masor Works Oy on vuonna 2009 perustettu pirkanmaalainen yritys. Olemme teollisia palveluita tuottava rehti kumppani, jonka johdolla ja henkilöstöllä on yli 30 vuoden kokemus laitteiden kunnossapidosta ja asennuksesta. Palvelemme yksittäisistä huolloista aina ydinvoimaloihin asti, sertifioitujen laatu- ja turvallisuusjärjestelmiä mukaisesti. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä vuosittain, ja pidämme hyviä tuloksia yllä tekemällä arjen työmme aikataulussa, turvallisesti ja laadukkaasti sekä jatkuvasti parantaen. Tutustu meihin katsomalla video, ja ota yhteyttä!

Visio – Miksi olemme olemassa?

Masor Works Oy tarjoaa asennus- ja kunnossapitopalveluja energia- paperi-, ympäristö- ja kemianteollisuuden asiakkailleen. Yrityksemme toiminta-ajatus on kehittää toimintaa arvojemme mukaisesti palvellaksemme asiakkaitamme aina vain paremmin – motivoituneen ja hyvinvoivan henkilöstömme avulla ja niin, että toiminta on taloudellisesti kannattavaa.

Vahvuutemme on vankka osaaminen sekä halu kehittää palveluitamme ja osaamistamme laaja-alaisesti, asiakkaan tarpeen mukaisesti ja sujuvasti suunnittelusta valmiiksi asti.

Jokaisella meistä on omalta osaltaan vastuu toimia tavoitteidemme mukaisesti ja vastata toiminnan laadusta ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Edellytämme samaa sitoutumista yhteistyökumppaneiltamme ja toimittajiltamme.

Toimintapolitiikka sitouttaa kaikki

Masor Works Oy noudattaa kaikessa toiminnassaan lakeja, asetuksia, viranomaismääräyksiä sekä ISO 9001, ISO 3834-2, EN 1090-1 ja ISO 45001 -standardeja. Huomioimme asiakkaiden, henkilöstön, yhteiskunnan sekä ympäristön tarpeet ja odotukset. Kehitymme liiketoimintaympäristön vaatimusten mukana. Tunnemme vastuumme asiakkaiden, työntekijöiden, sidosryhmien ja työympäristön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Sitoudumme terveyden heikentymisen ja vammojen ehkäisemiseen. Yrityksen suorittamat työt järjestetään siten, että riskit minimoidaan. Toimintapolitiikka on sidosryhmien saatavilla ja se katselmoidaan vuosittain. Politiikan päivittämisestä vastaa Masor Works Oy:n johtoryhmä.

Masor Worksin arvot

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaan tarpeet ja odotukset ohjaavat yrityksen toimintaa.

Kehittyminen

Kehitämme itseämme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Kannattavuus

Laadukas työ luo pohjan yrityksen kannattavalle toiminnalle.

Meille töihin

Kiinnostaako koneistus tai kunnossapito? Vai onko mielessä opinnäytetyö? Hae mukaan hyvään porukkaan tekemään tärkeää työtä! Kerro itsestäsi avoimella hakemuksella ja liitä cv mukaan.

Lue lisää

Yritysesite

Saammeko esittäytyä? Katso yritysesitteestä, kuinka toimimme eri teollisuudenaloilla asiakkaan parhaaksi – tuottavasti, kustannustehokkaasti ja reilusti, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Lataa esite