Sähkö- ja automaatioasennukset Kokenut sähköturvallisuuden ylläpitäjä

Masor Worksin vahvuus on laitteiden tuntemus. Ymmärrämme, miten laite toimii ja mitkä sen mekaaniset ominaisuudet ovat. Kun sama osaaja tuntee sekä mekaniikan, sähköpuolen että automaatioasennuksen, saat kattavan palvelun yhdestä paikasta. Seuraamme määräysmuutoksia ja hallitsemme kokonaisuudet pienistä asennuksista aina isompiin projektikokonaisuuksiin. Palvelemme ammattitaidolla, joka tilanteessa.

Kattavat palvelut kokonaisuuksien hallintaan

Oli kyseessä sitten perinteinen sähköasennus tai kokonaisvaltainen automaatioasennus, meillä on tarvittavat resurssit omasta takaa. Koska sähkö- ja automaatioasentajillamme on myös mekaniikan koulutusta, palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Osallistumme mielellämme yhtä lailla suunnitteluun, tuotantoon, asennukseen kuin sähköautomaatioon.

Teemme sekä huoltoa että asennuksia sadoissa kohteissa ympäri maailmaa. Olemme toimineet niin Polarmaticin betoniteollisuuden kuin esimerkiksi Olkiluodon sähköautomaation parissa. Anna meidän auttaa, niin voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Luotettava ja turvallinen sähköautomaatio

  • Sähköasennukset ja katkaisijahuollot aina 20kV asti
  • Muuntajahuollot sekä -analyysit
  • Lämpökuvaukset
  • Käytönjohtajuus
  • Automaatioasennus
  • Asennusvalvonta
  • Modernisoinnit

Kulutusta optimoiva kiinteistöautomaatio

  • Automaatioasennus & huolto
  • Vikakorjaukset sertifioiduilla osilla
  • Modernisoinnit

Selkeä toimintatapa – lisäarvoa alusta loppuun

Vaihe 1

Ehdotus ratkaisusta

Asentajamme tuntevat myös laitteiden mekaaniset ominaisuudet, jotka kulkevat käsi kädessä sähköautomaation ja toimivuuden kanssa. Kerromme, miten kannattaa toimia.

Vaihe 2

Analyysi ja nopea startti

Pitkän kokemuksen ansiosta ryhdymme tuumasta toimeen nopeasti. Toimimme ympäri maailman ja meillä on kulkureitit, laatuvaatimukset ja henkilövalinnat hallussa.

Vaihe 3

Asennukset ja huollot

Osaamisemme ei ole toimialasidonnaista. Hoidamme isot tai pienet työt pieteetillä. Ennakoimme ja optimoimme säästäen kulujasi. Hallitsemme kokonaisuuden, emme pelkästään sähköistystä.

Vaihe 4

Kunnossapitoraportti

Olemme tottuneet raportoimaan, vaikka suoraan järjestelmääsi. Kerromme, milloin modernisointi tai uusi laite on taloudellisesti järkevää. Kerromme mitä huomasimme ja mitä tarvitaan jatkossa.

Kiinnostuitko sähkö- ja automaatioasennuksista?

Palvelemme samalla tehokkuudella ja joustavuudella yhtä lailla pieniä yksityisiä, it-suunnittelijaa kuin ydinvoimalaa. Kerro meille, miten voimme auttaa. Jätä yhteydenottopyyntö, pistä sähköpostia tai soita suoraan ammattilaiselle.

Janne Korpilahti

Projektipäällikkö, Sähköasennukset

+358 504 860 127

Kattavat palvelut tarpeen mukaan

Kunnossapito ja laiteasennukset

Palvelemme kunnossapidossa ja laiteasennuksissa ympäri Suomen. Oli kyseessä sitten tarve ammattitaitoiselle ja palvelualttiille asentajaparille tai huoltoseisakin tai projektin avaimet käteen -periaatteella hoitavalle porukalle, meiltä löytyy ratkaisut.

Rataverkoston vaihteenkääntö­laitteiden huolto

Olemme Suomen rautatieverkoston vaihteenkääntölaitteiden ja niiden apulaitteiden virallinen huoltoyksikkö yhdessä Siemensin kanssa. Prosessi sisältää laitteiden kokonaisvaltaisen huollon sekä vika- ja vauriolaitteiden analysoinnin ja korjaukset.

Koneistus

Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme laajasti koneistuspalveluja, laadukkaasti ja täsmällisillä toimitusajoilla. Toimimme kustannustehokkaasti, prototyypistä sarjatuotantoon.