Vaihteenkääntölaitehuolto ja apujärjestelmät Ratapuolen mekaanisten ja sähköisten laitteiden asiantuntija

Olemme osa Suomen rataverkoston kunnossapitoa. Me Masor Worksilla huollamme, korjaamme ja analysoimme kaikki Suomen rataverkkoon asennettavat vaihteenkääntölaitteet. Teemme yhteystyötä liikennetekniikkaa ja innovatiivisia ratkaisuja toimittavan Siemensin kanssa.

Huollamme useita satoja laitteita vuodessa

Tavoitteenamme on omalta osaltamme varmistaa, että kiskot kuljettavat ihmisiä ja tavaroita perille turvallisesti ilman tarpeettomia viivästyksiä – tai ylimääräisiä kustannuksia.

Kauttamme kulkee vuosittain useita satoja laitteita huollettuna takaisin rataverkostoon. Tähänkin projektiin olemme jalkauttaneet uusia toimintamenettelyjä, järjestelmiä ja laitteita, jotta kykenemme palvelemaan asiakasta juuri oikealla tavalla. Masor Worksilla kaikki antavat parastaan laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Selkeä toimintatapa – lisäarvoa alusta loppuun

Vaihe 1

Laitteen vastaanotto

Kun laite saapuu Masor Worksille, selvitämme laitteen nykytilan ja mahdolliset poikkeamat, sekä sen, mitä toimenpiteitä tarvitaan.

Vaihe 2

Huolto ja kunnossapito

Meillä huolletaan ja kunnostetaan rataverkon vaihteenkääntölaitteet. Huoltoon sisältyy niin sähköisten kuin mekaanisten osien toimivuuden varmistaminen vuosiksi eteenpäin.

Vaihe 3

Testaus ja laadunvarmistus

Varmistamme, että huollettu laite tai järjestelmä toimii suunnitellusti testaamalla ja hyväksymällä laitteen ennen lähettämistä takaisin radalle. Laitteistot testataan niille suunnitellulla testilaitteistolla.

Vaihe 4

Raportointijärjestelmä

Luomme kullekin huolletulle ja kunnostetulle laitteelle oman raportin, joka jaetaan huolletun laitteen yhteydessä asiakkaalle. Kaikkien laitteiden huoltoraportit ovat jäljitettävissä huoltojärjestelmän avulla vuosienkin päästä.

Kiinnostuitko huollon palveluista?

Palvelemme samalla tehokuudella ja joustavuudella yhtä lailla pieniä yksityisiä yrityksiä kuin teollisuutta tai julkisia konserneja. Kerro meille, miten voimme auttaa. Jätä yhteydenottopyyntö, pistä sähköpostia tai soita suoraan ammattilaiselle.

Mika Mäkelä

Toimitusjohtaja

+358 400 985 321

Kari Kilpi

Kunnossapito, huolto ja laiteasennukset

+358 400 513 101

Kattavat palvelut tarpeen mukaan

Kunnossapito ja laiteasennukset

Palvelemme kunnossapidossa ja laiteasennuksissa ympäri Suomen. Oli kyseessä sitten tarve ammattitaitoiselle ja palvelualttiille asentajaparille tai huoltoseisakin tai projektin avaimet käteen -periaatteella hoitavalle porukalle, meiltä löytyy ratkaisut.

Sähkö- ja automaatio­asennukset

Ymmärrämme, miten laite toimii ja mitkä sen mekaaniset ominaisuudet ovat. Kun sama osaaja tuntee sekä mekaniikan että sähköpuolen, saat kattavan palvelun yhdestä paikasta.

Koneistus

Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme laajasti koneistuspalveluja, laadukkaasti ja täsmällisillä toimitusajoilla. Toimimme kustannustehokkaasti, prototyypistä sarjatuotantoon.