Masor Worksin sertifikaatit Vastuullista toimintaa jatkuvasti parantaen

Masor Worksin toiminta on sertifioitua, ja täyttää kansainvälisten kansainvälisten ISO 9001, ISO 3834-2, EN 1090-1 ja ISO 45001 -standardien mukaiset vaatimukset. Yrityksemme toiminta on vastuullista, ja teemme koneiden ja laitteiden toimivuuden sekä elinkaaren kannalta parhaat ratkaisut. Meillä on myös korkein mahdollinen luottoluokitus.
 • ISO 9001 ja ISO 3834-2

  ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin ja eniten käytetty laadunhallintastandardi, joka kattaa teollisuuden koneasennus-, hitsaus- ja kunnossapitopalvelut sekä projektitoiminnan. ISO 3834-2 tuo hitsauslaadun korkealle tasolle ja todentaa sen laadun – osa 2 täyttää kattavat laatuvaatimukset.

  Lataa PDF
 • ISO 45001

  ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä kattaa teollisuuden koneasennus-, hitsaus- ja kunnossapitopalvelut sekä projektitoiminnan.

  Lataa PDF
 • EN 1090-1

  EN 1090-1 kattaa rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksen. Tuotannon sisäisen laadunvalvonta on vaatimusten mukainen.

  Lataa PDF
 • AAA-luottoluokitus

  AAA-luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 • Luotettava kumppani

  Luotettava Kumppani -palvelu osoittaa, että toimittaja on hoitanut tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Läpinäkyvyys auttaa hyvän yhteistyösuhteen luomisessa.